page_banner

Warta Industri

Warta Industri

  • Téknis Brosur Video

    Detil Layar Téknis Brosur Video: 2,4 "ukuran jandéla layar: resolusi 48x36mm: 320x240 Aspet ratio: 4: 3 Ampir sadayana bakal nyarios langkung resep ningali pidéo tibatan maca téks. Urang ngahasilkeun musik ...
    Maca deui
  • Pitunjuk Desain Brosur LCD Video

    Pitunjuk Desain Brosur LCD Video Bentang: pikeun 2.4 ", 2.8", 4.3 ", 5", 7 "Ukuran A5 Potrét: pikeun 2.4", 2,8 ", 4.3" & 5 "Ukuran A5 atanapi ukuran A4. Kanggo 2.4" ...
    Maca deui
  • Brosur pidéo ngarahkeun dunya salaku média pamasaran anu pang anyarna

    Salaku generasi anyar produk promosi pidéo éléktronik, brosur pidéo parantos memicu révolusi pariwara anyar di kaseueuran dunya nalika éta asup kana pasar. Kalayan konsép desain palanggan anu unik, percetakan penampilan anu indah sareng internal pidéo éléktronik internal ...
    Maca deui